2016. jan 30.

"Akkor szedjük össze magunkat..."

írta: Korsós Kristóf
"Akkor szedjük össze magunkat..."

553fdbb802a95_image.jpg

Mint ismert, sem Kyrie Irving, sem Kevin Love nem lesz ott a torontói All-Star gálán. Az évről-évre állandó tagnak számító clevelandi párost nagy pofonként érhette a kritika, amire igyekeztek azonnal válaszolni.

Ma hajnalban a Cavaliers idegenben, a Detroit ellen lépett pályára, és 114-106-ra győzni tudott. Ezúttal viszont nem Lebron James, hanem az All-Star szavazáson hoppon maradt "lovagok" voltak a csapat húzó emberei, akik a 30 pontot "nyalogatták". Az egyre jobb formát mutató Love 29,  a szezon jó részét kihagyó Irving pedig 28 pontig jutott. Ami a szavazást illeti, mindenképpen jó hír, hogy nem a név, hanem a teljesítmény a döntő, legalábbis a legtöbb esetben...

Kérdés, hogy csak hirtelen felindulásból játszott-e ilyen jó meccset ez a két játékos vagy innentől, magasabb fokozatba kapcsolnak. Inkább Love-ra vonatkozik ez, mivel ő, igazolása óta adós a megbízható, és ponterős játékkal. Irving amióta becsatlakozott egyre meggyőzőbb, de még mindig nem az a játékos aki tavaly 57 pontot dobott a Spurs-nek.

Irving "eldobta az agyát" meccse:

Ha már Irving és a Spurs... Idén egyszer már találkozott egymással a Cleveland és a San Antonio, de akkor a vártnál simábban dőlt el a meccs, elsősorban Leonard remeklésének köszönhetően. Ma este megint egymásnak feszül a két csapat, és a múltkorinál szorosabb eredményre számíthatunk, látva a tegnapi magabiztosságot.

Vagy ez csak kérészéletű volt ?

Szólj hozzá